Shop Floor Office

Improved Workflow with New Shop Floor Office

Internal partitioning work has started on the construction of a new shop floor office which will bring improved efficiency to the team at Phoenix Engineering.

Bringing Engineers, Designers, and Managers in one place, the new purpose-built office is in the centre of the toolroom facility and will bring the team closer together. For many years the design office and management stations have been away from the shop floor making those staff somewhat inaccessible causing loss of man-hours and occasional breakdowns in communication.

New Office

By bringing the whole team here at Phoenix Engineering (part of the Pentagon Plastics Group) into one central working location manufacturing and design will come together delivering better and more efficient working practice. This, in turn, will enable the company to offer improved project leadership and improve customer service.

Phoenix Engineering has enjoyed a solid year of growth and is delighted to be building for the future as a successful UK tooling business.

Posted in News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *